Ipari lapostetők
Lapostető rendszerek

Megbízható tető - biztos tűzvédelem

Évente több millió négyzetméter nagyságú lapostető kerül szigetelésre. Modern alapanyagok, bevizsgált rendszerek, szabályozott eljárások teszik ezeket a tetőket megbízható és hosszú élettartamú konstrukciókká. A modern ipari épületek építésénél azonban számos szabályozással, előírással találkozhatunk, különösen a tűzvédelem területén. Az alábbiakban összefoglaljuk a tűzvédelemre és ipari épületekre vonatkozó legfontosabb előírásokat, irányelveket és normákat.

Polimerbitumenes hegeszthető lemezek, hidegen öntapadó lemezek, műanyag lemezek, poliuretán keményhab hőszigetelések – innovatív termékeink és technológiáink a legújabb standardnak is megfelelnek, és lehetővé teszik a megbízható tetőrendszerek megvalósítását.

Az ipari épületek esetében kiemelt szerepe van a tűzvédelemnek, a vonatkozó előírásoknak, szabályozásoknak, illetve ezek betartásának. Elsődleges cél a  megelőzés, esetleges tűzvész esetén pedig a továbbterjedés megakadályozása. Megfelelő óvintézkedésekkel a tűz keletkezésének esélye jelentősen csökkenthető.


Fachberatersuche

Ihren persönlichen Fachberater vor Ort finden Sie ganz einfach per online-Suche

Zur Suche

Download

Broschüre Industriebau: Richtlinien, DIN 18234, FM-Global, geprüfte Systeme und Produkte