Rendszermegoldások

Rendszermegoldások

Napjaink divatos és egyre elterjedtebb megoldása a tető szabad felületének ésszerű hasznosítása. Legyen szó járható felületekről, extenzív vagy intenzív zöldtetőről a Bauder - mint a komplett tetőrendszerek első gyártója- minden elképzelést megvalósít. Egy kézből nyújtunk megoldást a párazárástól kezdve egészen a takaró növényzetig. Tudjuk, hogy a működőképes zöldtető alapja a megbízható tetőszerkezet.

Extenzív zöldtető
Egyszerű telepítési forma. Az extenzív zöldtetőt olyan igénytelen és túlnyomórészt alacsony növésű növények alkotják, amelyek kevés gondozást igényelnek.
Intenzív zöldtető
Változatos növényzete rendszeres gondozást igényel. Füves, fás területek, közlekedő és tartózkodási helyek kialakítására egyaránt lehetősége ad. A tető valódi kertje.
Ferdetetőn kialakított zöldtető
Extenzív zöldtető ferdetetők részére
Könnyített zöldtető rendszerek
Csökkent teherbírású tetőszerkezetekhez
Járható felületek
Gépkocsi járófelületek és járható felületek növényzettel telepítve

Érdemes tudni ...

Mit jelent az egyrétegű építési mód?

A legegyszerűbb rétegrend, ahol egy homogén közeg látja el a drén-, szűrő -és termőréteg feladatát. A felhasznált termőközeg kifogástalan minősége alapkövetelmény.

Az egyrétegű építési mód nagy felületű zöldtető kialakítást tesz lehetővé idő- és költséghatékony módon. A Bauder egyrétegű termőközege garantálja  a sikeres zöldtető telepítést minimális ráfordítás mellett.